Ειδήσεις
Home / Retail / Lidl: Δέκα έτη λειτουργίας για το Κέντρο Logistics στην Πάτρα

Lidl: Δέκα έτη λειτουργίας για το Κέντρο Logistics στην Πάτρα

Δέκα έτη λειτουργίας συμπληρώνει το Κέντρο Logistics της Lidl Hellas στην Πάτρα και οργάνωσε στις 12 Σεπτεμβρίου μια εκδήλωση για να γιορτάσει και να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συμβολή τους αυτά τα χρόνια.

Το Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής της Πάτρας, το οποίο αποτελεί ένα από τα 5 συνολικά Κέντρα Διανομής που διαθέτει η Lidl στη χώρα μας, συμβάλλει σημαντικά στην άρτια λειτουργία του αποθηκευτικού δικτύου και του δικτύου διανομής της επιχείρησης. Από τις εγκαταστάσεις αυτές εφοδιάζονται περισσότερα από 45 καταστήματα Lidl στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Αττική, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, την δεκαετία αυτή οι εγκαταστάσεις της Lidl στην περιοχή της Πάτρας έχουν δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και έχουν τονώσει την επιχειρηματικότητα τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα στην ευρύτερη Περιφέρεια τροφοδότησης του Κέντρου Διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων, εργάζονται περισσότερα από 950 άτομα.

Στην ανακοίνωση περαιτέρω αναφέρεται: “Δραστηριοποιούμενη στην κοινωνία της Πάτρας, ως ενεργό μέλος της, η Lidl έχει ενισχύσει όλα τα χρόνια δραστηριότητάς της σε σημαντικό βαθμό τοπικές οργανώσεις και συλλόγους στηρίζοντας το έργο τους και κατ’ επέκταση τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας μέσω προϊοντικών δωρεών που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη Lidl Hellas στηρίζουμε με τη 17χρονη πορεία μας την εγχώρια αγορά, στην οποία έχουμε επενδύσει συνολικά περισσότερο από 1,2 δις. ευρώ. Παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και επέκταση των αποθηκευτικών και Logistics υποδομών μας. Διαθέτουμε συνολικά 5 κέντρα Logistics, στην Αττική, στην Πάτρα, στα Τρίκαλα στη Θεσσαλονίκη και στη Θήβα διασφαλίζοντας έτσι την ανταπόκριση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, ειδικότερα στη διάθεση φρέσκων προϊόντων. Το επενδυτικό μας έργο καταδεικνύει τη στοχευμένη πορεία μας σε ένα κοινό και επιτυχημένο μέλλον στην Ελλάδα”.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter