Ειδήσεις
Home / Top Slider / L’artigiano: Συνεργασία με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα eposrtsleague.gr

L’artigiano: Συνεργασία με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα eposrtsleague.gr

Η l’artigiano προχώρησε σε συνεργασία με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα eposrtsleague.gr έχοντας… τις κεραίες της ανοιχτές και ανακαλύπτοντας τρόπους να προχωρά στις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες προσφέροντας λαχταριστά δώρα στο πιστό κοινό της.

Ειδικότερα, το esportsleague.gr είναι μία gaming πλατφόρμα στην οποία κάθε εβδομάδα διεξάγονται tournaments σε παιχνίδια όπως το World of Warships, το NBA 2K & το Clash Royale, με συμμετοχές νέων ανθρώπων που αγαπούν το gaming. Την αγάπη της για την τεχνολογία και το gaming έδειξε για μια ακόμα φορά η l’artigiano, η οποία μέσω της συνεργασίας με τη διαδικτυακή πλατφόρμα, υλοποίησε διαγωνισμούς στους οποίους οι τυχεροί απόλαυσαν αφράτες και τραγανές πίτσες με την υπογραφή του brand. Παράλληλα, και οι εργαζόμενοι της πλατφόρμας είχαν την ευκαιρία να γευτούν το αυθεντικό φαγητό της l’artigiano.

Η l’artigiano βρίσκεται πάντα δίπλα στο κοινό όλων την ηλικιών και κάθε συνεργασία της γίνεται με στόχο να του χαρίσει μοναδικές γεύσεις και αξέχαστα δώρα!

 

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter