Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Κορκίδης: Επενδύσεις 90 εκατ. ευρώ στο franchise, το διάστημα 2013-2016

Κορκίδης: Επενδύσεις 90 εκατ. ευρώ στο franchise, το διάστημα 2013-2016

Επτακόσιες νέες συμβάσεις franchise, με ύψος νέων επενδύσεων στα 90 εκατομμύρια ευρώ, έχουν ξεκινήσει το διάστημα 2013-2016, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, στα εγκαίνια της 19ης Έκθεσης «ΚΕΜ-Franchise 2017».

Όπως σημείωσε ο ίδιος: «μετά από 8 χρόνια κρίσης, οι πρωτοπόρες και καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν παρουσιαστεί, αλλά και ο διάλογος ανάμεσα στους επιχειρηματίες έχουν διαμορφώσει όρους για την ανάδειξη νέων ιδεών, την υψηλού επιπέδου ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις και τη συμβολή στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στο μέτρο του δυνατού πάντοτε».

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, το franchise είναι μία από τις βασικές διεξόδους που έχει ένας επιχειρηματίας είτε σαν δικαιοδόχος franchise είτε σαν master franchisor και η ΕΣΕΕ στηρίζει έμπρακτα το θεσμό της Έκθεσης ΚΕΜ-Franchise και βρίσκεται εδώ και χρόνια σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Franchise της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν 28 δωρεάν σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από στελέχη της αγοράς, οικονομολόγους και ειδικούς συμβούλους σε θέματα franchising. Μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν θέματα όπως είναι οι τάσεις στον κλάδο, οι ευκαιρίες και οι παγίδες, τα βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει ο νέος επιχειρηματίας, το μείγμα marketing και η προώθηση των επιχειρήσεων franchising, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι επιδοτήσεις για τις επιχειρήσεις, το νομικό πλαίσιο, η αξιολόγηση των concepts που υπάρχουν στο χώρο κλπ.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter