Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Kerrygold Cheddar: Κυκλοφορεί τώρα σε νέα, πρακτική συσκευασία

Kerrygold Cheddar: Κυκλοφορεί τώρα σε νέα, πρακτική συσκευασία

Το γνήσιο ιρλανδικό Kerrygold Cheddar, έρχεται τώρα έτοιμο, κομμένο σε φέτες, σε νέα συσκευασία 150 γρ. για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και άμεση χρήση σε burger, σάντουιτς, πίτσες, σαλάτες, αλλά ακόμη και λιωμένο πάνω σε λαχταριστές πατάτες.
Χάρη στη χαρακτηριστική, πλούσια γεύση του και το ιδιαίτερο άρωμά του μπορεί να αναδείξει και την πιο απλή συνταγή, όπως το καθημερινό τοστάκι. Το Kerrygold Cheddar, όπως και όλα τα προϊόντα της Kerrygold, παράγεται από γάλα αγελάδων που βόσκουν ελεύθερες στα βοσκοτόπια της Ιρλανδίας για
τουλάχιστον 300 ημέρες τον χρόνο, γεγονός που του χαρίζει αυτή την τόσο μοναδική γεύση. Λίγα μόνο υλικά και το αυθεντικό, υψηλής ποιότητας Kerrygold Cheddar αρκούν για ένα πεντανόστιμο πιάτο που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια και την παρέα.
Παράλληλα, η Kerrygold έχει δημιουργήσει και μια νέα διαφημιστική καμπάνια για να επικοινωνήσει τις μοναδικές αξίες του Kerrygold Cheddar, με κεντρικό μήνυμα «Kerrygold: Η γεύση που σε ταξιδεύει». Το νέο διαφημιστικό σποτ βρίσκεται ήδη στον «αέρα» από τις 20 Απριλίου.
Το Kerrygold Cheddar διατίθεται επίσης σε φρατζόλα 2,5 κιλών στον πάγκο των τυριών και σε κομμάτι 200γρ. στα ράφια με τα συσκευασμένα τυροκομικά προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Dirollo, Adoro, Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin