Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Kayak White Ginger: Η νέα χριστουγεννιάτικη πρόταση από τα Kayak

Kayak White Ginger: Η νέα χριστουγεννιάτικη πρόταση από τα Kayak

Αυτές τις γιορτές τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak, επιστρέφουν παρουσιάζοντας τη νέα Χριστουγεννιάτικη πρότασή τους: White Ginger! Πιστά στην γιορτινή τους παράδοση να προτείνουν κάθε χρόνο κάτι νέο που φέρει την υπογραφή αγαπημένων σεφ και γευσιγνωστών, έτσι και φέτος μας παρουσιάζουν μια γεύση που σίγουρα θα εκπλήξει τους καλεσμένους στο γιορτινό σας τραπέζι.

Το White Ginger, πλούσιο παγωτό με την έντονη και ιδιαίτερη γεύση ginger, γίνεται το talk of the town φέτος τις γιορτές.

Οι ευφάνταστοι συνδυασμοί γεύσεων όπως η νέα αυτή πρόταση, δεν είναι κάτι νέο για τα premium παγωτά Kayak. Ανά καιρούς και σε συνεργασία με βραβευμένους pastry chefs όπως ο Pierre Herme και ο Gaille Ghislain έχουν δημιουργηθεί οι πιο αναπάντεχοι συνδυασμοί!

Το φρέσκο ελληνικό γάλα μαζί με τα ολόφρεσκα υλικά συνδυάζονται μαγικά σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα…Μία τέτοια «μαγική» ένωση δημιούργησε τη νέα γεύση των γιορτών που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που μας φεύγει. Η νέα γεύση White Ginger έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των γιορτινών γεύσεων Kayak όπως είναι το Σορμπέ Σαμπάνια Τριαντάφυλλο, το παγωτό μελομακάρονο, το παγωτό κουραμπιές και το Salted Caramel Whiskey και απογειώνει το γιορτινό σας τραπέζι και όχι μόνο.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin