Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ioniki: Δυναμική και καινοτόμα στην FOOD EXPO 2023

Ioniki: Δυναμική και καινοτόμα στην FOOD EXPO 2023

Ισχυρή ήταν και φέτος η παρουσία της Ioniki στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε 18-20 Μαρτίου 2023 στο Metropolitan Expo. Η Ioniki παρουσίασε καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα πάντα την εξέλιξη και τη δημιουργικότητα – τα χωριάτικα μπουρέκια και τα egg brunch – ενώ δεν παρέλειψε τα νέα retail προϊόντα από εκλεκτά Π.Ο.Π υλικά του rebranding της Σπιτικής Ζύμης, που αποτελούνται τόσο από αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές.

Η μοναδική παρουσίαση των  8 νέων κωδικών Food Service, τα χωριάτικα μπουρέκια με φέτα ΠΟΠ, τυρί και ζαμπόν, κοτόπουλο, κιμά, φέτα ΠΟΠ και μέλι, τομάτα και ελιά, μήλο και κανέλα, εμπνέονται από αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές και ανταποκρίνονται με την πληθώρα των γεύσεων και το μέγεθος τους, στις πιο απαιτητικές συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή.

Παράλληλα, η πρωτοποριακή παρουσίαση προϊόντων egg brunch, φέρνει  νέες εξελίξεις στην κατεψυγμένη ζύμη, με βάση το αυγό σε μορφή ομελέτας και scrambled eggs, σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς.

Η Ioniki κατάφερε να διαδώσει την φιλοσοφία της και να γνωρίσει νέους πελάτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με στόχο να πραγματοποιήσει ισχυρές συνεργασίες, σεβόμενη τις αξίες του κάθε πελάτη. Πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις που θα ταξιδέψουν την εταιρία σε: Αμερική, Σκανδιναβικές χώρες αλλά φυσικά και σε χώρες που ήδη η εταιρία κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς, όπως είναι η Αυστραλία και οι Αραβικές χώρες. Αναμφίβολα, η Ευρώπη παραμένει το επίκεντρο της Ioniki στην retail αγορά με τα μοναδικά Filosophy plant – based προϊόντα.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter