Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / ΗΛΙΟΣ: Εμπλουτίζει τη σειρά παιδικών ζυμαρικών με τα «Δεινοσαυράκια»

ΗΛΙΟΣ: Εμπλουτίζει τη σειρά παιδικών ζυμαρικών με τα «Δεινοσαυράκια»

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και εμπλουτίζει τη σειρά των παιδικών ζυμαρικών της «τα παιδικά μας», με τα φοβερά Δεινοσαυράκια, ένα εξαίρετο προϊόν για την ελληνική αγορά.

Τα Δεινοσαυράκια ΗΛΙΟΣ από 100% ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αποτελούν εξαιρετική πηγή ενέργειας, υδατανθράκων και θρεπτικών συστατικών στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής. Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν και να τρώνε με τους αγαπημένους τους δεινόσαυρους ενώ οι γονείς είναι σίγουροι πως τους προσφέρουν ένα θρεπτικό φαγητό. Εύκολα και γρήγορα στο βράσιμο, μπορεί να τα μαγειρέψει κανείς σκέτα, με την αγαπημένη σάλτσα των παιδιών ή σε συνταγές φούρνου. Τα Δεινοσαυράκια ΗΛΙΟΣ είναι ιδανικά για ένα απολαυστικό και εκπαιδευτικό γεύμα κάθε στιγμή της ημέρας ενώ αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση για τα παιδικά πάρτι και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλη η σειρά ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ τα “παιδικάμας” έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα στην υψηλή ποιότητα, ώστε να εξάπτει τη φαντασία των μικρών «εξερευνητών» και να μετατρέπει το καθημερινό γεύμα σε ένα ευχάριστο παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Με σχήματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, τη φύση, την ελληνική γλώσσα, το λατινικό αλφάβητο, την αριθμητική, τα Ιαπωνικά ιδεογράμματα Katakana και το ζωικό βασίλειο, όλα τα σύμβολα και σχήματα της συγκεκριμένης σειράς έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin