Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ηλεκτρονικά πλέον η υποβολή συμμετοχήςστον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2020

Ηλεκτρονικά πλέον η υποβολή συμμετοχήςστον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2020

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή συμμετοχών στον 10ο Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών – Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής, ECOTROPHELIA 2020. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ), που διοργανώνει τον Εθνικό Διαγωνισμό με μεγάλη επιτυχία από το 2011, δίνει φέτος τη δυνατότητα στους φοιτητές να υποβάλλουν τη συμμέτοχή τους ηλεκτρονικά.

Για τον σκοπό αυτό, διαμορφώθηκε μία ειδική πλατφόρμα, που κάνει τη διαδικασία απλή και φιλική για τους συμμετέχοντες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών ινστιτούτων της χώρας, οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν ένα προϊόν διατροφής, με στοιχεία οικολογικής καινοτομίας.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τη συμμετοχή στον Εθνικό Διαγωνισμό είναι:

  • Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020: Αποστολή Τεχνικού Φακέλου
  • Παρασκευή 22 Μαΐου 2020: Αποστολή Αναλυτικού Τεχνικού Φακέλου
  • Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020: Τελετή Απονομής Βραβείων

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει αξιόλογα χρηματικά και τιμητικά βραβεία και δίνει την ευκαιρία στη νικήτρια ομάδα να συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2020 που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης “SIAL” στo Παρίσι, στις 18-19/10/2020.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΒΤ (https://www.sevt.gr/gr/ecotrophelia) και στη νέα πλατφόρμα του Διαγωνισμού.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin