Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει ξανά το Santorini Experience

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει ξανά το Santorini Experience

Η εταιρεία Βίκος,  στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών αθλητικών οργανώσεων και της συνεργασίας της με την ActiveMedia Group, συμμετέχει και φέτος στο Santorini Experience 2022, που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, ως χορηγός αθλητικού εξοπλισμού και φυσικού μεταλλικού νερού.

Το Santorini Experience είναι η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης και περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές περιοχές της Οίας, του Ημεροβιγλίου, των Φηρών, του Ακρωτηρίου και του Ηφαιστείου.

Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του τμήματος Αθλητικού Τουρισμού της ActiveMedia Group και η συνεργασία της με την εταιρεία Βίκος έχει ξεκινήσει από το 2015.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν, ενυδατώνονται και δροσίζονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της.

 

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter