Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η θέση της Μελισσοκομικής Συνεργασίας Κρήτης, για την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

Η θέση της Μελισσοκομικής Συνεργασίας Κρήτης, για την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

Η θέση της Μελισσοκομικής Συνεργασίας Κρήτης, αναφορικά με  την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ:

Η εταιρία μας ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ  αναγνωρίζει τους θεσμούς  που έχει θεσπίσει το κράτος αλλά κυρίως σέβεται τους πελάτες της και το καταναλωτικό κοινό.  Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας φροντίζει πάντοτε, τηρώντας όλους τους θεσπισμένους κανόνες, τα προϊόντα που διαθέτει στο κοινό να είναι ποιοτικά άριστα και σε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας ποτέ δεν έχουμε δεχθεί παρατήρηση από τους ελεγκτικούς φορείς της χώρας, τηρούμε, δε, αυστηρούς κανόνες ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων μας και είμαστε πιστοποιημένοι με FSSC 22000.

Σε σχέση με την από 21-7-2021 ανακοίνωση του ΕΦΕΤ σημειώνουμε ότι η ουσία μετρονιδαζόλη δεν ανιχνεύεται από κανένα εργαστήριο στην Ελλάδα και συνεπώς  δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευθεί και από εμάς. Η ανίχνευσή της έγινε σε εργαστήριο του εξωτερικού (Γερμανία) κατόπιν καταγγελίας και ο ΕΦΕΤ ζήτησε την απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας.

Όπως είναι αντιληπτό δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τις τροφές που κάθε μελισσοκόμος – προμηθευτής μας παρέχει στις μέλισσες που διατηρεί.

Βεβαιώνουμε κατηγορηματικά τους καταναλωτές μας ότι το μέλι της Μελισσοκομικής Συνεργασίας Κρήτης είναι 100% Κρητικό και η ουσία μετρονιδαζόλη δεν έχει προστεθεί από την εταιρία μας. Παράλληλα θα εξακολουθήσουμε, όπως έως σήμερα, να πραγματοποιούμε συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους στα διατιθέμενα από την εταιρία μας προϊόντα.

Όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει μέλι από την συγκεκριμένη παρτίδα, που αποσύραμε λόγω της ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλ. 28210 80150, e-mail: info@cretanhoney.gr και να μας παραδώσουν το προϊόν που αγόρασαν και ανήκει στην προαναφερόμενη παρτίδα προκειμένου να τους το αντικαταστήσουμε.

 

 

Για την εταιρεία

Η Μελισσοκομική Συνεργασία Κρήτης είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας ανθρώπων που αγαπούν το ελληνικό μέλι και την Κρήτη. Στόχος τους είναι να αξιοποιήσουν το εκλεκτό κρητικό μέλι, προϊόν του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος και της πλούσιας μελισσοκομικής παράδοσης της Κρήτης και να το κάνουν γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτός από ελληνικό μέλι, η Μελισσοκομική Συνεργασία Κρήτης προσφέρει ακόμη: Κρητικό Μέλι με Βασιλικό Πολτό, με Γύρη και με Πρόπολη, Παστέλια, Σταφίδες, Μαρμελάδες, Γλυκά του Κουταλιού με Κρητικό Μέλι, Λουκούμια, Βότανα, Ξηρούς Καρπούς & Αποξηραμένα Φρούτα, Κάπαρη και Λικέρ. Όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί κάτω από τη φιλοσοφία της παράδοσης και τις κλασικές αξίες διατροφής, που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι αναγνωρίσιμα και με την ποιότητά τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών. Η εταιρεία στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο ΒΙΟ.ΠΑ. Χανίων και έχει πιστοποιηθεί με FSSC 22000, όσον αφορά στη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, την παραγωγή και τις επιχειρησιακές διαδικασίες.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter