Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Κτήμα Σκούρα

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Κτήμα Σκούρα

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση που παρέθεσε το Μέλος της, Κτήμα Σκούρα, στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο οινοποιείο Σκούρας στο Μαλανδρένι Αργολίδας.

Στο εντυπωσιακό κελάρι των 1.000 δρύινων βαρελιών, ανάμεσα στα Αγιωργίτικα και τα άλλα κόκκινα κρασιά, έγινε το καλωσόρισμα από τον Γιώργο Σκούρα και η παρουσίαση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από τον πρόεδρο του ΔΣ, Άγι Πιστιόλα, ο οποίος έκανε λόγο για το έργο της κοινότητας. Η άψογα οργανωμένη βραδιά στο βαρελώνα του Κτήματος Σκούρα συνεχίστηκε με μια λυρική ερμηνεία της σοπράνο Ειρήνης Τζαμτζή με συνοδεία στο πιάνο από τον Κώστα Γιαξόγλου, την οποία απόλαυσαν εκτός από το πλήθος καλεσμένων και Μέλη της Πρωτοβουλίας με τις οικογένειές τους.

Η βραδιά όπερας προς τιμήν της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία προωθεί και ενισχύει τη φωνή της αμιγούς ελληνικής επιχειρηματικότητας, ολοκληρώθηκε με δεξίωση κάτω από το γλυκό φεγγαρόφως και τους ήχους της jazz μουσικής στη μαγευτική βεράντα του οινοποιείου του Κτήματος Σκούρα με θέα στα αμπέλια και με τα εδέσματα που δημιουργήθηκαν από προϊόντα των Μελών της Πρωτοβουλίας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin