Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Premier Capital Ελλάς διακρίνεται στα βραβεία “Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”

Η Premier Capital Ελλάς διακρίνεται στα βραβεία “Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”

Η Premier Capital Ελλάς Α.Ε., Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, έλαβε μία σημαντική διάκριση στα βραβεία «Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στο πλαίσιο της διοργάνωσης-θεσμού που πραγματοποιείται για έκτη χρονιά από τη Direction Business Network υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η Premier Capital Ελλάς Α.Ε. απέσπασε το βραβείο «Greek Business Champions της Δεκαετίας», σε αναγνώριση της αύξησης του κύκλου εργασιών (114,6%) και των προ φόρων κερδών (819%) στη διάρκεια της περιόδου 2011-2019.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Premier Capital Ελλάς Simona Mancinelli εκπροσώπησε την εταιρία και παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

“Αυτή η διάκριση είναι η αναγνώριση της δέσμευσης της Premier Capital να επενδύσει στην Ελλάδα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον την τελευταία δεκαετία. Το τελευταίο έτος παρά τις εξαιρετικές δυσκολίες, χάρη στην εξαιρετική ομάδα μας στην Ελλάδα, καταφέραμε να παραμείνουμε κοντά στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετήσουμε με υψηλές αξίες και ασφάλεια, αποδεικνύοντας τη δύναμη αυτού του σπουδαίου brand», δήλωσε η Simona Mancinelli.

Από το 2011 που ανέλαβε την ελληνική αγορά ως Developmental Licencee για τη McDonald’s, ο κύκλος εργασιών της Premier Capital Hellas αυξήθηκε σχεδόν κατά 115% στα €40,8 εκατ. το 2019, ενώ τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν στα €1,43 εκατ. Στα δέκα χρόνια, η Premier Capital Hellas έχει επενδύσει περισσότερα από €27,5 εκατ. για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων και την αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.

Η Premier Capital plc είναι Developmental Licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές χώρες. Ανέλαβε την ανάπτυξη εστιατορίων McDonald’s για τη Μάλτα το 2005, για τις Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία το 2007, για την Ελλάδα το 2011 και για τη Ρουμανία το 2016. H Premier Capital plc λειτουργεί σήμερα 163 εστιατόρια στις έξι χώρες, περιλαμβανομένων αρκετών McDrive και McCafe, ενώ απασχολεί περισσότερους από 8.800 εργαζόμενους.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter