Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η PepsiCo Hellas διακρίθηκε με 2 Gold βραβεία στα Packaging Awards

Η PepsiCo Hellas διακρίθηκε με 2 Gold βραβεία στα Packaging Awards

Η PepsiCo Hellas η 1η και μοναδική εταιρία αναψυκτικών στην Ελλάδα, η οποία από τον Ιανουάριο του 2022 διαθέτει το 100% των προϊόντων  της (Pepsi, Lipton, Ήβη) σε μπουκάλια από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό (rPet), με χαρά ανακοινώνει τη διάκρισή της με 2 Gold βραβεία στα Packaging Awards 2022.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στο House 124 στην Αθήνα, η PepsiCo Hellas διακρίθηκε:

Με Gold βραβείο στην κατηγορία Innovation in Plastic Packaging για τις συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό Pepsi, Ήβη & Lipton.

Με Gold βραβείο στην κατηγορία Circular Economy για τις 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες Pepsi, Ήβη & Lipton & την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας.

Τα Packaging Awards 2022 που διοργανώθηκαν από  την Boussias Communications με τη συνεργασία του  Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων τους.

Η διπλή διάκρισή της PepsiCo Hellas αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειάς της εταιρείας να συμβάλλει έμπρακτα στην κυκλική οικονομία, όπου τα υλικά συσκευασίας επαναχρησιμοποιούνται και δεν καταλήγουν απορρίμματα, για ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Η κ. Ράνια Κυριακού, Marketing Manager Beverages, δήλωσε: « Η διπλή αυτή διάκριση μας κάνει όλους ιδιαίτερα περήφανους. Η PepsiCo Hellas με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό. Με τις καινοτόμες συσκευασίες των προϊόντων  Pepsi, Lipton & Ήβη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό η PepsiCo Hellas συμβάλλει στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, μένοντας πιστή  στον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της που είναι η βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον». 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter