Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Η οικογένεια Tsakiris Chips μεγαλώνει με την προσθήκη 3 νέων γεύσεων

Η οικογένεια Tsakiris Chips μεγαλώνει με την προσθήκη 3 νέων γεύσεων

Τα Tsakiris Chips υποδέχονται τη νέα σεζόν με την προσθήκη 3 νέων γεύσεων, που έρχονται να ενισχύσουν τη σειρά Tsakiris Chips Κλασικά.

Βασισμένα στις πιο σύγχρονες γευστικές τάσεις, τα Tsakiris Chips δημιούργησαν τις νέες απολαυστικές γεύσεις Pizza, Πατάτες Φούρνου και 0% Προστιθέμενο Αλάτι, που έρχονται να απογειώσουν τις στιγμές μας γιατί … με τα Tsakiris Chips, περνάμε καλύτερα.

Οι νέες γεύσεις χαρίζουν απολαυστικές εμπειρίες, διατηρώντας πάντα τη γνωστή και αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές και προσεκτικά επιλεγμένες πατάτες. Πιο συγκεκριμένα:

  • Tsakiris Chips με γεύση Pizza, συνδυάζουν τη μοναδική γεύση των τραγανών Tsakiris Chips με την αγαπημένη γεύση Pizza με μπέϊκον, τυρί και σάλτσα ντομάτας, προσφέροντας μια νέα διάσταση απόλαυσης στους pizza lovers.
  • Τα Tsakiris Chips με γεύση Πατάτες Φούρνου, εμπνευσμένα από την παραδοσιακή ελληνική συνταγή πατάτες φούρνου με λεμόνι, μουστάρδα και επιλεγμένα μυρωδικά, όπως το δενδρολίβανο, δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν λάτρη της παραδοσιακής κουζίνας.
  • Τα Tsakiris Chips 0% Προστιθέμενο Αλάτι, προσφέρουν σε όλους τους καταναλωτές την απόλαυση της φυσικής γεύσης πατάτας, χωρίς την προσθήκη αλατιού, για μια πιο ελαφρυά επιλογή, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Εκτός από τις νέες γεύσεις μπορείτε πάντα να απολαύσετε τις υπάρχουσες κλασικές γεύσεις των Tsakiris Chips Αλάτι, Ρίγανη και Ξύδι, όπως επίσης και τις γεύσεις της σειράς των Handcooked. Ολα τα Τsakiris Chips παράγονται με βασικό κριτήριο την υψηλή ποιότητα, την ελληνική ταυτότητα, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και τις διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin