Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Nutricia στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία εν μέσω πανδημίας

Η Nutricia στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία εν μέσω πανδημίας

Με γνώμονα πάντα τον συνάνθρωπο η Νutricia θέτει σε εφαρμογή μέτρα στήριξης της κοινωνίας, διευκολύνοντας έμπρακτα το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες και του πελάτες του 0μίλου να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερα δυσμενείς και πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την εξάπλωση της πανδημίας  Covid-19, αλλά και τους επαγγελματίες υγείας στο δύσκολο έργο τους στη χώρα μας.

Η εταιρεία ευχαριστεί έμπρακτα τους «ήρωες της πρώτης γραμμής», προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στολές προστασίας, μάσκες FFP3, γυαλιά υψηλής προστασίας και ασπίδες προσώπου. Οι ανάγκες ολόκληρης της γραμμήςαντιμετώπισης του COVID-19, από την μονάδα υποδοχής κρουσμάτων μέχρι τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) θα καλυφθούν από την Nutricia για διάστημα τριών (3) μηνών. Επιπλέον, προσφέρεται στους επιστήμονες υγείας, δωρεάν σεμινάριο από ειδική ψυχολόγο για την διαχείριση της ψυχολογικής πίεσης αυτή την περίοδο.

Από τη πρώτη στιγμή η εταιρεία προχώρησε σε δωρεάν παράδοση των προϊόντων της σε ευπαθείς ομάδες εντός 48 ωρών, όπως προϊόντα για ογκολογικούς ασθενείς, νήπια με αλλεργία, ασθενείς με προβλήματα μνήμης καθώς και δωρεάν online σεμινάρια σε εγκύους και γονείς από ειδικό λοιμωξιολόγο, ψυχολόγο, γυναικολόγο, μαία, διατροφολόγο. Παράλληλα, συνεχίζονται οι δωρεές βρεφικών, νηπιακών και προϊόντων ειδικής διατροφής σε δημόσια νοσοκομεία και ΜΚΟ που τα έχουν ανάγκη και οι οποίες έφτασαν τους 16 τόνους τους τελευταίους δύο μήνες.

Κατανοώντας τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ουσιαστική στήριξη των συνεργατών και κυρίως των μικρών προμηθευτών της, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, με δυνατότητα παράτασης των όρων αποπληρωμής.

Θέτοντας ως κύρια προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών της, η εταιρεία έχει λάβει, επίσης, μια σειρά μέτρων και ενεργειών με στόχο την προστασία των ανθρώπων της και των οικογενειών τους από τον αντίκτυπο του Covid-19. Από την πρώτη στιγμή εξασφαλίστηκε η εργασία από το σπίτι για όλους τους εργαζομένους και τα εισοδήματά τους, προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση σε ειδικό πνευμονολόγο και ψυχολόγο, αλλά και δωρεάν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό εφόσον υπάρχει σύσταση γιατρού. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε αναστολή όλων των επισκέψεων της ομάδας ιατρικής ενημέρωσης και πωλήσεων σε όλα τα νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, φαρμακεία & super market από την πρώτη κιόλας μέρα της εξάπλωσης της πανδημίας.

O Σίμος Λουλουμάρης, Country Manager της Nutricia, δήλωσε σχετικά, «Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι επαγγελματίες υγείας με την πανδημία είναι δύσκολη και επίπονη, και η συνεισφορά κάθε ιατρού και νοσηλευτή ανεκτίμητη. Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα σε αυτούς που αποτελούν τους ήρωες της καθημερινότητας μας και στηρίζουμε ολόκληρη την κοινωνία, αναγνωρίζοντας στο έπακρο την εταιρική μας ευθύνη για ουσιαστική συνεισφορά στην αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 στη χώρα μας».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin