Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Ντίνα Νικολάου δημιουργεί με άλευρα της Μύλοι Δάκου

Η Ντίνα Νικολάου δημιουργεί με άλευρα της Μύλοι Δάκου

Η βιομηχανία ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ ξεκινάει, αυτό το φθινόπωρο, την πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την καταξιωμένη και δημοφιλή σεφ Ντίνα Νικολάου.

Ειδικότερα, από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 16:15 το απόγευμα, η αγαπημένη σεφ θα δημιουργεί μέσα από την εκπομπή της, Dina’s Bakery, μοναδικά “αλευρουργήματα” επιλέγοντας αλεύρια μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ. Η Ντίνα Νικολάου με κέφι και χαμόγελο παρουσιάζει τις πιο λαχταριστές, παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές που περιλαμβάνουν ζύμες, πίτες, ψωμιά, κουλουράκια, βουτήματα, κέικ και γλυκά χρησιμοποιώντας τα άλευρα της ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ.

Επιπλέον, με 144 χρόνια παράδοσης στο χώρο της αλευροβιομηχανίας, η ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ προσφέρει υψηλής ποιότητας άλευρα από προσεκτικά επιλεγμένες εκλεκτές πρώτες ύλες. Με πάνω από 75 διαφορετικά είδη αλεύρων για επαγγελματική και οικιακή χρήση, καλύπτονται όλες οι ανάγκες στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, γεγονός που εγγυάται την επιτυχία σε κάθε ξεχωριστή δημιουργία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ως ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ αποτελεί μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, διατηρώντας στην Ελλάδα την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή των προϊόντων της παραμένοντας συγχρόνως πρεσβευτής της σημερινής παραγωγικής Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Η εκπομπή Dina’s bakery με το αστείρευτο κέφι και τις πολύτιμες γνώσεις της σεφ Ντίνας Νικολάου, σε συνδυασμό με τα εκλεκτά άλευρα ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ, αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για έμπνευση και δημιουργικότητα στην κουζίνα σας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin