Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Nespresso Professional χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους

Η Nespresso Professional χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους

Nespresso Professional στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον σπουδαιότερο γαστρονομικό θεσμό της χώρας, τους Χρυσούς Σκούφους 2018, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως υψηλή γαστρονομία και καφές είναι δύο έννοιες αλληλένδετες.

Το diner de gala της τελετής έκλεισε μοναδικά με δύο premium και συλλεκτικές Εκλεκτές Ποικιλίες της Nespresso, Nepal Lamjung και Kilimanjaro Peaberry, που διατίθενται αποκλειστικά στα βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια παγκοσμίως για λίγο καιρό ακόμα.

Οι ειδικοί της Nespresso Professional δημιούργησαν τον Nepal Lamjung από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων, έναν πλούσιο κι έντονο καφέ με απαλή βελούδινη υφή και φρέσκες νότες καβουρδίσματος, και τον Kilimanjaro Peaberry από την Τανζανία, έναν εξαιρετικά φρουτώδη καφέ, με στόχο να προσφέρουν γευστικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου στα εστιατόρια που ξεχωρίζουν στη διεθνή γαστρονομική σκηνή.

Η παρουσία της εταιρείας επιβεβαιώνει τη σύνδεση του brand με τα διακεκριμένα εστιατόρια και τους επαγγελματίες υψηλής γαστρονομίας διεθνώς, οι οποίοι διαχρονικά εμπιστεύονται την σταθερά υψηλή ποιότητα του καφέ Nespresso.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin