Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Nespresso Professional στις εκθέσεις HO.RE.CA. και ARTOZA 2019

Η Nespresso Professional στις εκθέσεις HO.RE.CA. και ARTOZA 2019

Η Nespresso Professional έδωσε και τη φετινή χρονιά το παρών στις δύο σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου εστίασης της χώρας, HO.RE.CA. και ARTOZA 2019 που πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στην έκθεση HO.RE.CA., η Nespresso Professional παρουσίασε την ιδανική λύση για τα ξενοδοχεία και τους χώρους μαζικής εστίασης, μέσα από τη σειρά επαγγελματικών μηχανών της που συνδυάζουν λειτουργική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. Στην έκθεση παρουσιάστηκε η ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτει η επαγγελματική σειρά της Nespresso, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων HO.RE.CA.

Στο περίπτερο της Nespresso Professional, οι επισκέπτες έζησαν την απόλυτη εμπειρία καφέ, μέσα από πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, pairings γλυκών με καφέ και cocktails με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso. Ακόμα, το κοινό απόλαυσε γλυκά με την υπογραφή διάσημων pastry chefs, συνάντησε έμπειρους sommeliers, coffee ambassadors, bartenders που συνεργάζονται με τη Nespresso και μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους σε θέματα καφέ.

Για τους επαγγελματίες του κλάδου Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, η Nespresso Professional συμμετείχε στην έκθεση ARTOZA 2019 παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις καφέ για τα αρτοποιεία υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία καφέ on-the-go μέσα από τη σειρά takeaway, η οποία περιλαμβάνει ποτήρια και αναδευτήρες μίας χρήσης.

Η Nespresso Professional παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Στόχος της είναι να καλλιεργεί τις μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, διασφαλίζοντας ένα premium αποτέλεσμα στις ανάγκες τους σε θέματα καφέ και επενδύοντας σε άρτιο εξοπλισμό. Μέσα από το σύστημα της Nespresso Professional κάθε επιχείρηση διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, με εξαιρετικό και σταθερά ποιοτικό καφέ.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin