Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Λουξ στο λαμπερό πάρτι της Roberto Cavalli Vodka

Η Λουξ στο λαμπερό πάρτι της Roberto Cavalli Vodka

Η Roberto Cavalli Vodka πραγματοποίησε ακόμη ένα ξεχωριστό event στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα αναψυκτικά λουξ, τα οποία με την απαράμιλλη γεύση τους συνόδευσαν ιδανικά τη βότκα Cavalli σε μια μαγική βραδιά.

Ειδικότερα, στο exclusive party της Roberto Cavalli Vodka, το Colour Βutterfly Νight, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Galaxy Bar του Hilton Athens, εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων δροσίστηκαν με το signature cocktail της βραδιάς, το Scorpion, με βάση τη βότκα Cavalli και τη βυσσινάδα λουξ, που προσέφεραν οι δεξιοτέχνες bartenders του Galaxy Bar του Hilton.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ξεχωριστοί συνδυασμοί της βότκας Cavalli με τα αναψυκτικά και τους χυμούς λουξ, που αποτελούν έναν αρμονικό συνδυασμό εκλεκτών γεύσεων, πλαισιωθήκαν από τις μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χραλαμπίδου και της Άντζυ Καραγιάννη από τον Music 89,2, απογειώνοντας τη βραδιά. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη μοναδική θέα της βραδινής Αθήνας δοκιμάζοντας ευφάνταστους συνδυασμούς των αναψυκτικών και χυμών λουξ που ταιριάζουν ιδανικά με την περίφημη βότκα του Ιταλού σχεδιαστή.

Η Λουξ,  έδωσε το «παρών» για ακόμη μία φορά σε ένα glam party αφιερωμένο στην αγαπημένη Cavalli Vodka και τη μοναδική γεύση των αναψυκτικών και χυμών λουξ, που ξεχώρισαν στο λαμπερό event.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter