Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Η Lavazza λανσάρει στην Ελλάδα τον Qualità Oro Mountain Grown

Η Lavazza λανσάρει στην Ελλάδα τον Qualità Oro Mountain Grown

Η Lavazza, η διεθνώς φημισμένη ιταλική εταιρία καφέ, λανσάρει στην Ελλάδα το premium χαρμάνι της Qualità Oro Mountain Grown, ολοκληρώνοντας τη σειρά Qualità Oro στην αγορά, οδηγώντας έτσι τον πειραματισμό σε ένα άλλο επίπεδο. Από το 1895 η οικογένεια Lavazza έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση της τελειότητας του καφέ. Η σειρά Qualità Oro αντιπροσωπεύει επάξια τη δέσμευσή της για παροχή υψηλών ποιοτικών προτύπων, μαζί με καινοτόμες φόρμουλες και χαρμάνια, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μια αξέχαστη γεύση και εμπειρία καφέ.

Ο Qualità Oro Mountain Grown, η υψηλότερη νότα μιας τέλειας συμφωνίας, είναι ένας 100% καφές Arabica, γεμάτος χαρακτήρα και προσωπικότητα, που δημιουργήθηκε με τις πιο πολύτιμες ποικιλίες Arabica που καλλιεργούνται σε εύφορες ορεινές εκτάσεις.

Το τέλειο χαρμάνι του Qualità Oro Mountain Grown, ιδανικό για προετοιμασία στο σπίτι σε καφετιέρα moka, είναι ένας καφές μεγάλου υψομέτρου: η καλύτερη ποιότητα του καφέ ευδοκιμεί σε υψόμετρα έως 2.000 μ., όπου η ωρίμανση γίνεται με πιο αργό ρυθμό χάρη στις ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Αυτές οι ποικιλίες είναι συνήθως ιδιαίτερα γλυκές και αρωματικές και ξεχωρίζουν για την οξύτητα και τις φρουτώδεις, φλοράλ νότες. Το Qualità Oro Mountain Grown είναι πλούσιο και βελούδινο. Πρόκειται για μία υψηλότερη έκφραση, τόσο της τέχνης Lavazza, όσο και της εξαιρετικής κληρονομιάς της.

Κάθε στάδιο παραγωγής αυτού του μοναδικού χαρμανιού αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη και εξαιρετική φροντίδα, με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει υπέροχα τον ουρανίσκο, οδηγώντας τους καταναλωτές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε υπέροχα τοπία ορεινών εκτάσεων.

 

Ο Mountain Grown είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα σε μορφή αλεσμένου καφέ, συσκευασία 250gr.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: €6,89

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter