Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η l’artigiano ξεκινά νέα συνεργασία με γνωστούς streamers και gamers

Η l’artigiano ξεκινά νέα συνεργασία με γνωστούς streamers και gamers

Μια νέα συνεργασία με γνωστούς streamers και gamers εγκαινίασε η lartigiano με στόχο την αμεσότερη επαφή με το νεανικό ανδρικό κοινό και την επιδίωξη του brand να καθιερωθεί ως “top of mind” στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα των gamers.

Ειδικότερα, η lartigiano θα είναι χορηγός σε μεγάλα streaming events που γίνονται σε μηνιαία βάση, διοργανώνοντας ταυτόχρονα και διαγωνισμούς. Παράλληλα, θα προσφέρει στους gamers σε γνωστές πλατφόρμες προνόμια και ειδικές προσφορές για να απολαμβάνουν τις μοναδικές και λαχταριστές πίτσες της.

Για τον Μάιο, η lartigiano συμμετείχε στο μεγαλύτερο Live των τελευταίων μηνών με δύο από τις καλύτερες Gaming Περσόνες, τον Pun1sher X Forg1ven. Hosts του event, που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των 3 χρόνων από τη δημιουργία της ομάδας gaming Intrepid Fox, ήταν ο streamer LolTiesel και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος από το GNTM. Το αγαπημένο brand προγραμματίζει τη συμμετοχή του σε δυο ακόμα μηνιαία τουρνουά το επόμενο διάστημα στα οποία θα λάβουν μέρος μεγάλοι streamers.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter