Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η Ινδία τιμώμενη χώρα στην FOOD EXPO 2020

Η Ινδία τιμώμενη χώρα στην FOOD EXPO 2020

Τον πλούτο των τροφίμων και ποτών της Ινδίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες της FOOD EXPO στο εθνικό της pavilion, στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχουν σημαντικές επιχειρήσεις της χώρας.

Η 7η FOOD EXPO θα λειτουργήσει ως γέφυρα της Ελλάδας με την Ινδία καθώς η δεύτερη θα αποτελέσει την τιμώμενη χώρα της έκθεσης. Κατά την διάρκεια του τριημέρου 7 με 9 Μαρτίου περισσότεροι από 75.000 Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες από τους κλάδους του χονδρεμπορίου, των διανομών, της οργανωμένης λιανικής, της εστίασης και των ξενοδοχείων, που θα επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μεγάλη γκάμα προϊόντων της δεύτερης μεγαλύτερης σε πληθυσμό χώρας του κόσμου. Επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μερικές από τις σημαντικότερες παραγωγικές και εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και ποτών της Ινδίας, να συνομιλήσουν μαζί τους, να εξερευνήσουν τις προοπτικές μίας εμπορικής συνεργασίας, και να προβούν στο κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών, που θα συμβάλλουν στο να κάνουν την επιχείρηση τους πιο ανταγωνιστική και ξεχωριστή.

 

50 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ινδίας θα δώσουν δυναμικό παρών

Το εθνικό περίπτερο της Ινδίας πρόκειται να αναπτυχθεί σε επιφάνεια 405 τ.μ.  στο Hall 1 και αναμένεται να συμμετάσχουν 50 από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν λοιπόν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις αυτές που παράγουν, εξάγουν και εμπορεύονται προϊόντα κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες: αγροδιατροφικά προϊόντα, καφέ, τσάι, ζάχαρη, γλυκά, ρύζι, δημητριακά, φρούτα, όσπρια, έλαια, μπαχαρικά, chutney, σουσάμι και να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρος εμπορικές συναλλαγές που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης τους.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin