Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η εταιρία 3αλφα νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η εταιρία 3αλφα νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει στα Μέλη της την αμιγώς ελληνική εταιρία 3αλφα, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και τυποποίηση οσπρίων και ρυζιών, και με την ένταξή της θα συμβάλλει στις στοχευμένες δράσεις στο πλαίσιο των Συνεργιών των Μελών εντός κι εκτός της χώρας.

Η 3αλφα– ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1968 στη Νίκαια του Πειραιά και το 1981 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στην περιοχή του Ρούφ. Σήμερα, έχει επεκτείνει σημαντικά τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, με υπερσύγχρονο εργοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, ως εταιρία που στοχεύει στην διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη, επενδύει στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της, που απαρτίζεται από 105 εργαζόμενους. Αξίζει να τονιστεί, ότι προτεραιότητα του νέου Μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ παραμένει η παραγωγή ποιοτικών και υγιεινών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, γι’ αυτό και επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού της καθώς και στη λειτουργική αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της.

Η εταιρία διακρίνεται για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των καινοτόμων προϊόντων της και την αποτελεσματική επιχειρηματική στρατηγική που ακολουθεί σε όλη την πορεία της. Σημαντικό μερίδιο επίσης της επιτυχίας αποδίδεται και στην επικοινωνιακή πολιτική της 3αλφα. Το Νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, τηρεί απρόσκοπτα τη δέσμευσή του να στέκεται αρωγός στην ελληνική κοινωνία σε δύσκολες συνθήκες. Στο πλαίσιο αυτό ακολουθεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως η συμμετοχή στη «Συμμαχία για την Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων», η συνεχής προσφορά τροφίμων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, η προσφορά γευμάτων στο Συσσίτιο Κ.Υ.Α.Δ.Α. του Δήμου Αθηναίων, η μόνιμη αρωγή στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” κ.α.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με ιδιαίτερη φροντίδα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και για το περιβάλλον βρίσκει ένα ακόμα Μέλος – συμπαραστάτη στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας, αλλά και στο ευρύτερο όραμά της για την ενίσχυση της εγχώριας οικονομίας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter