Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μιλάει με τα «κακά κορίτσια» του ραδιοφώνου

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μιλάει με τα «κακά κορίτσια» του ραδιοφώνου

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα Κακά Κορίτσια», εξολοκλήρου αφιερωμένη στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συμμετείχαν ως βασικοί καλεσμένοι Μέλη της ένωσης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018. Στον «αέρα» του σταθμού Παραπολιτικά FM, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή συζήτηση γύρω από την ελληνική επιχειρηματικότητα, τις σημαντικές επιτυχίες της Πρωτοβουλίας και τους λόγους που πρέπει να καταναλώνουμε προϊόντα με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Τα «κακά κορίτσια» Μαρία Λεμονιά και  Έλενα Καραμίχαλου, πρέσβειρες της Πρωτοβουλίας, συντρόφευσαν για δύο ώρες ο Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τα ιδρυτικά της Μέλη, Μιχάλης Τσαούτος και Πλάτων Μαρλαφέκας, ενώ  τη συζήτηση πλαισίωσαν και ο Γενικός Γραμματέας της ένωσης, Αλέξανδρος Κουρής, καθώς και το Μέλος Πόπη  Σκαγιά, υπό το συντονισμό της Άννης Καραγκιουλέ, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της ένωσης. Με ανεβασμένη διάθεση και εύστοχα σχόλια, οι εκπρόσωποι συζήτησαν  τους λόγους που τους ώθησαν να δημιουργήσουν την «οικογένεια» ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τις δράσεις και τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά τους.

Επιπλέον, μίλησαν εκτενώς για το πώς οι καθημερινές καταναλωτικές μας συνήθειες επηρεάζουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τον αντίκτυπο που έχει η κατανάλωση προϊόντων, τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις που έχουν έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, στη δημιουργία εθνικού πλούτου και θέσεων εργασίας. Τέλος, απηύθυναν πρόσκληση σε ελληνικές εταιρείες που πληρούν το τρίπτυχο της ελληνικότητας, να ενημερωθούν για τη διαδικασία απόκτησης της σχετικής πιστοποίησης από τον φορέα ελέγχου της EUROCERT , προκειμένου να ενταχθούν στην ένωση, διαδίδοντας  περαιτέρω τη σήμανση «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στο ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin