Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Άλφα Quality Foods παρουσίασε τα έλαια Bunge στη HoReCa 2023

Η Άλφα Quality Foods παρουσίασε τα έλαια Bunge στη HoReCa 2023

Η Άλφα Quality Foods, η εμπορική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο την τοποθέτηση και προώθηση προϊόντων από την κατηγορία των τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έλαβε για 1η φορά μέρος στην έκθεση HoReCa 2023, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες της εστίασης τη σειρά εξειδικευμένων ελαίων της Bunge, την επίσημη αντιπροσωπεία της οποίας ανέλαβε πρόσφατα. Βασικός στόχος ήταν εκπαίδευση και η ενημέρωση για τη σωστή επιλογή και χρήση των ελαίων στις επαγγελματικές κουζίνες.

Κατά τη διάρκεια των 4ων ημερών της έκθεσης, πλήθος επαγγελματιών είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει προϊόντα που έχουν τηγανιστεί στα βελτιστοποιημένα έλαια της σειράς Bunge ProCuisine, η οποία δημιουργήθηκε από τη διεθνή ομάδα R&D της Bunge, σε συνεργασία με έμπειρους chef, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες της εστίασης. Η σειρά αναδεικνύει την πλούσια γεύση των προϊόντων, δεν περιέχει φοινικέλαιο και, μεταξύ άλλων, προσφέρει σταθερή ποιότητα επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση κόστους της τάξης του 50%.

Η πρώτη συμμετοχή της Άλφα Quality Foods στην έκθεση κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς πέρα από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο, προέκυψαν και σημαντικές συμφωνίες με αξιόλογους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν οργανωμένα δίκτυα στον χώρο HO.RE.CA.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter