Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Agrino στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2019

Η Agrino στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2019

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της AGRINO στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Anuga στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρία παρουσίασε τη νέα σειρά ρυζογκοφρετών.

Ειδικότερα, η νέα για την ελληνική αγορά σειρά προϊόντων ρυζογκοφρέτας με την υπογραφή της AGRINO παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στη Θεσσαλονίκη σε 5 διαφορετικές γεύσεις.  Οι καινοτόμες ρυζογκοφρέτες διακρίνονται για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους, καθώς περιέχουν λίγες θερμίδες, είναι ελαφριές, χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε φυτικές ίνες και αποτελούν ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης και της σημαντικής διατροφικής τους αξίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, βρέθηκε στην Έκεθεση Anuga 2019, στο πλαίσιο της οποίας επισκέφθηκε το περίπτερο της AGRINO και δοκίμασε τις νέες ρυζογκοφρέτες.

Η AGRINO με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά, εξάγει προϊόντα ρυζιού και οσπρίων σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Η νέα σειρά ριζογκοφρετών, προσέλκυσε το ενδιαφέρον για σύναψη συνεργασιών σε αγορές στις οποίες μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει παρουσία, αποδεικνύοντας την ποιότητα αλλά και την ξεχωριστή γεύση των νέων προϊόντων της.

Τέλος, η καινοτομία και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που τίθενται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της AGRINO σε συνδυασμό με τη χρήση άριστης ποιότητας ελληνκών πρώτων υλών, αποτελούν επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της όλα αυτά τα χρόνια και απόδειξη της σταθερής προτίμησης του καταναλωτικού κοινού εντός κι εκτός συνόρων.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin