Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΗΠΕΙΡΟΣ: Δυναμική παρουσία στην έκθεση GULFOOD 2018 στο Dubai

ΗΠΕΙΡΟΣ: Δυναμική παρουσία στην έκθεση GULFOOD 2018 στο Dubai

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ έδωσε δυναμικά το «παρών» στην 23η έκθεση GULFOOD, που έγινε 18-22 Φεβρουαρίου στο Dubai World Trade Center, με 5.000 εκθέτες -σε εθνικά ή αυτόνομα περίπτερα- και περισσότερους από 95.000 επισκέπτες από 185 χώρες το κόσμου.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, με την έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και την ευρεία γκάμα προϊόντων της, κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με την παρουσία της στο εθνικό περίπτερο της Ελλάδας.

Στο εκθετήριό της προβλήθηκαν όλα τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε το Ταλαγάνι, καθώς και οι νέες προτάσεις της εταιρείας  για την αγορά του εξωτερικού – η ORGANIC Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ , η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ κομμένη σε κυβάκια για τη σαλάτα, σε νέα καινοτόμο Ready to Serve συσκευασία, καθώς και η Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, κομμένη σε φέτες για σαγανάκι.

Οι εξαγωγές αποτελούν στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με τα προϊόντα της να βρίσκονται πλέον κυριολεκτικά στις 5 ηπείρους. Η στρατηγική της εταιρείας στο εξωτερικό συνδέεται άμεσα με τη γενικότερη προώθηση της ελληνικής/μεσογειακής κουζίνας, με την εκπαίδευση του καταναλωτή στις διατροφικές και γευστικές αξίες των ελληνικών τυριών, αλλά και με τη γνωριμία τους με άλλα τυριά ΠΟΠ, εκτός της φέτας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ διαθέτει ήδη θυγατρικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, προκειμένου να διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τη δραστηριότητά της σε αυτές τις σημαντικές αγορές, ενώ οι εξαγωγές της, το 2017, σημείωσαν αύξηση 17%.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin