Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Hard Rock Cafe: “Φέρνει” απευθείας τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου

Hard Rock Cafe: “Φέρνει” απευθείας τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου

Την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, το Hard Rock Cafe Athens  θα παραμείνει ανοιχτό πέρα από τις συνηθισμένες ώρες λειτουργίας για το Big Game, τον σημαντικότερο αγώνα του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Φέτος, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Οι παρευρισκόμενοι για την προβολή του μεγάλου τελικού στο Hard Rock μπορούν να απολαύσουν, μόνο για αυτή τη βραδιά, ένα μενού ειδικά αφιερωμένο στον αγώνα, ο οποίος θα προβάλλεται σε όλες τις οθόνες του καταστήματος.

Η προβολή του μεγάλου τελικού στο Hard Rock Cafe Athens θα ξεκινήσει μετά τη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και υπόσχεται να μεταφέρει όλο τον παλμό και τον ενθουσιασμό του γηπέδου κατευθείαν στο χώρο του Cafe, μέσα από τις οθόνες στις οποίες θα προβάλλεται το παιχνίδι, σε απευθείας μετάδοση! Ο διαγωνισμός, «Μάντεψε το σκορ», που θα διαρκέσει ολόκληρη τη βραδιά του Big Game, εξασφαλίζει ένα δώρο HRC στον νικητή.

Όσοι θα παρευρεθούν στο κορυφαίο αυτό γεγονός, θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν για την αγαπημένη τους ομάδα με ένα limitededition Hard Rock μενού, διαθέσιμο μόνο για το βράδυ του αγώνα, που θα περιλαμβάνει λαχταριστές επιλογές, όλα συνδυασμένα με παγωμένη μπύρα FIX Hellas, ενώ για τους λάτρεις του popcorn, θα λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο Popcorn Corner.

Οι ξεχωριστές προτάσεις για την βραδιά θα είναι οι εξής (για ηλικίας 18 ετών και άνω):

  • Hot Dog & πατάτες τηγανητές και μικρή βαρελίσια μπύρα Fix Hellas: 12,90€

ή

  • Legendary Burger και μικρή βαρελίσια μπύρα Fix Hellas: 19,90€

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin