Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Halls Checkmate, ένα μοναδικό «άνοιγμα στο σκάκι» από τη Halls

Halls Checkmate, ένα μοναδικό «άνοιγμα στο σκάκι» από τη Halls

Τους τελευταίους μήνες, ο κόσμος έχει δει μια τεράστια αύξηση του ενδιαφέροντος για το σκάκι και μια νέα γενιά ανθρώπων ασχολείται πλέον με το παιχνίδι. Στην Ευρώπη, οι εγγραφές στο chess.com έχουν αυξηθεί κατά 72% από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο και οι αναζητήσεις στο Google για το «πώς να παίζεται το σκάκι» σημείωσαν το υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 9 χρόνια.

Η Halls κάνει «άνοιγμα στο σκάκι» με τη Halls Checkmate, μια συσκευασία περιορισμένης έκδοσης που περιλαμβάνει μια σειρά από τα πιο εμβληματικά ανοίγματα του σκάκι, όπως το Kings Gambit, το Vienna Game, το Trompowsky Attack. Το «άνοιγμα στο σκάκι» ή, με άλλα λόγια, οι πρώτες κινήσεις ενός παιχνιδιού σκακιού, είναι ζωτικής σημασίας καθώς μπορούν να καθορίσουν τη στρατηγική του παίκτη, οπότε είναι η τέλεια στιγμή να πάρει μια βαθιά ανάσα για να εστιάσει στην επόμενη κίνηση.

Η νέα τοποθέτηση της Halls “ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ” καλεί το κοινό να πάρει μια βαθιά ανάσα και να επικεντρωθεί στις καθημερινές τους προκλήσεις. Και δεδομένου ότι το σκάκι απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού, η Halls αποφάσισε να σταθεί δίπλα στους νέους οπαδούς του σκακιού σε αυτό το ταξίδι.

«Στο σκάκι, η συγκέντρωση είναι το κλειδί. Οι καραμέλες Halls μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να πάρουν μια βαθιά ανάσα πριν παίξουν, ώστε να εστιάσουν στη στρατηγική και την επόμενη κίνηση τους στη σκακιέρα. Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε  μια συλλεκτική συσκευασία, τη Halls Checkmate, προσκαλώντας αυτήν τη νέα γενιά παικτών σκακιού, να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τους με τη Halls», δήλωσε η Στέφανι Γεωργίτση, Senior Brand Manager Halls για Ελλάδα και Ιταλία.

H Halls Checkmate θα είναι διαθέσιμη σε λίγες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για τους τυχερούς που θα καταφέρουν να την αποκτήσουν μέσω διαγωνισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.