Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / H Βίκος στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός το θεσμό των Tasty Awards

H Βίκος στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός το θεσμό των Tasty Awards

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα πραγματοποιηθούν, για 5η χρονιά, τα Tasty Awards, τα βραβεία ανάδειξης των αγαπημένων εστιατορίων του κοινού. Από μία βραδιά που τιμά & βραβεύει το fine dining και υποστηρίζει την ελληνική γαστρονομία, δε θα μπορούσε να λείπει η Βίκος Α.Ε. ως αποκλειστικός χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού & φυσικων μεταλλικών αναψυκτικών.

Παράλληλα, η εταιρεία Βίκος θα συμμετάσχει και στις βραβεύσεις, απονέμοντας τα βραβεία των κατηγοριών Fine Dining και Casual Dining.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, τα Tasty Awards επέστρεψαν, δίνοντας στο κοινό το βήμα να ψηφίσει περισσότερα από 100 εστιατόρια/ bars που έλαβαν μέρος, αναδεικνύοντας αυτά που αγαπά και ξεχωρίζει. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία γεύσης στα οποία συμμετέχει ενεργά το κοινό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την προτίμησή του στα μαγαζιά της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Βίκος δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον τομέα της εστίασης και ειδικότερα την ελληνική γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται δυναμικά και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας Υποδεχόμαστε όλους τους καλεσμένους των Tasty Awards, δίνοντας για μία ακόμη φορά το παρών σε αξιόλογες πρωτοβουλίες».

Δύο χρόνια μετά, τα Tasty Awards δεν αποτελούν μόνο μία γιορτή γεύσης αλλά και έναν γαστρονομικό θεσμό, καθώς τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι «ερασιτέχνες» καλοφαγάδες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter