Ειδήσεις
Home / Top Slider / H Nikolopoulou foods στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

H Nikolopoulou foods στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επεκτείνεται περαιτέρω με την ένταξη μίας ακόμα αμιγώς ελληνικής εταιρίας, της Nikolopoulou foods. Το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας έχει μία ιστορική διαδρομή, που ξεκίνησε το 1989 με την παραγωγή καινοτόμων για την εποχή τροφίμων, και συγκεκριμένα spring rolls.

H Nikolopoulou foods στοχεύει στο να συνενώνει την παράδοση με τα έθνικ προϊόντα καθώς και την καινοτομία μέσα από την μεταποίηση αγροτικών προϊόντων σε δημιουργίες εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή κουζίνα αλλά και τις κουζίνες του κόσμου. Εδώ και 30 χρόνια, η συνέπεια, η ποιότητα και η όρεξη για δημιουργία παραμένουν σταθερές αξίες της εταιρείας.  H Nikolopoulou foods ταξιδεύει και συμπορεύεται επί τρεις δεκαετίες με τους Έλληνες αγρότες επιδιώκοντας να δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που παράγουν με αγάπη και αφοσίωση ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές με σεβασμό σε παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας που πέρασαν από τη μια γενιά στην άλλη.

H εταιρία δημιούργησε, πρώτη στην Ελλάδα, τη σειρά φυτικών προϊόντων Veganact, με σκοπό να ανταποκριθεί στις νέες διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών προωθώντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο διατροφής. Μέσα από συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ανέπτυξε καινοτόμα υποκατάστατα κρέατος και δημιούργησε την ιδιοφυή σειρά φυτικού κρέατος Genius. Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας με το βλέμμα στραμμένο στην ποιότητα και την πρωτοπορία, αναγνωρίζοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων ως αναπόσπαστο κομμάτι της Μεσογειακής διατροφής.

Η Nikolopoulou foods ασπάζεται τις αξίες και τα ιδανικά της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενδυναμώνοντας το κοινό όραμα των Μελών για την ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και τη συμβολή στην εγχώρια Οικονομία και Κοινωνία.