Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Λουξ συμμετείχε στην 23η Έκθεση Gulfood στο Dubai

Η Λουξ συμμετείχε στην 23η Έκθεση Gulfood στο Dubai

Στη μεγαλύτερη διεθνώς ετήσια έκθεση F&B με τίτλο «Gulfood» έλαβε μέρος η εταιρία αναψυκτικών Λουξ, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στην κατηγορία των Soft Drinks and Beverages στο Dubai World Trade Center (DWTC) μεταξύ 18 και 22 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία:

Στην 23η συνάντηση 100.000 επισκεπτών από τουλάχιστον 185 χώρες, η Λουξ ανέδειξε στο  περίπτερό της τα αναψυκτικά και τους χυμούς λουξ που ξεχώρισαν ανάμεσα σε τοπικά και διεθνή προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, χάρη στην ποιότητα και την ποικιλία γεύσεών τους.

Στο επίκεντρο επίσης βρέθηκε και η νέα σειρά αναψυκτικών και τσαγιού λουξ plusn light. Η καινοτόμος σύστασή της με βάση τα αμιγώς φυσικά γλυκαντικά, καθώς και ο μοναδικός συνδυασμός φυσικότητας και πλούσιας γεύσης, βρήκε ηχηρό αντίκρισμα στο καταναλωτικό κοινό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων -και όχι μόνο- που τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πιστά έναν «φυσικό» διατροφικό τρόπο ζωής. Παράλληλα, η πρωτοπόρος τεχνογνωσία της νέας γενιάς προϊόντων λουξ plusn light, προσέγγισε τοπικούς και περιφερειακούς επαγγελματίες του κλάδου των ροφημάτων, οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για περαιτέρω προώθησή της στην αγορά αναψυκτικών των χωρών του Κόλπου.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin