Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Domino’s Pizza και η Wise Greece δώρισαν 2 τόνους τροφίμων

Η Domino’s Pizza και η Wise Greece δώρισαν 2 τόνους τροφίμων

H Domino’s Pizza υποστήριξε για 2 μήνες τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, εφαρμόζοντας το βραβευμένο πρόγραμμα* εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «0,01€ κάνει τη διαφορά».

Έτσι, διέθεσε στη Wise Greece μόλις 0,01€ από κάθε παραγγελία, που πραγματοποιήθηκε online και offline κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, που υποστηρίζει περισσότερους από 26.000 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και 5.000 παιδιά.

Η ενέργεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η Domino’s Pizza σε συνεργασία με τη Wise Greece, κατάφερε να προσφέρει 2 τόνους τρόφιμα στο Κ.Υ.Α.Δ.Α, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρόφιμα αγοράστηκαν εξ’ ολοκλήρου από τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιηθεί ο κοινωνικός αντίκτυπος της ενέργειας.

Ακόμα και το «ταπεινό» 0,01€ λοιπόν, με καλή διάθεση συνεργασίας και κοινό όραμα, μπορεί να βελτιώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων και να μοιράσει πολλά χαμόγελα.

 

*To πρόγραμμα “0,01€ κάνει τη διαφορά” που εφαρμόζεται από εταιρείες με εταιρική κοινωνική ευθύνη, τιμήθηκε πρόσφατα με το Innovative Fundraising Award, που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το British Council και το Social Dynamo.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+