Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η Cretan Mill εντάσσεται στην πρωτοβουλία Ελλα-Δικά μας

Η Cretan Mill εντάσσεται στην πρωτοβουλία Ελλα-Δικά μας

Η ελληνική επιχείρηση ελαιόλαδου Cretan Mill της Οικογένειας Αλμπαντάκη αποτελεί το νεότερο μέλος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της Πρωτοβουλίας δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων με έδρα και δραστηριότητα στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την ανάδειξη της υψηλής προστιθέμενης αξίας και του κεντρικού ρόλου που πρέπει να διαδραματίσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στην επανεκκίνηση και ανάπτυξη της οικονομίας.

Η οικογένεια Αλμπαντάκη, ελαιοκαλλιεργητές από το 1866, έχουν μακρά παράδοση στη παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού  παρθένου κρητικού ελαιολάδου. Σήμερα, η γνώση και η αγάπη για το προϊόν έχουν κληροδοτηθεί στην τέταρτη γενιά και η οικογενειακή δραστηριότητα συνεχίζεται με την ίδια στόχευση: Την ανώτερη ποιότητα, την εκλεκτή γεύση και τη διατηρησιμότητα των πολύτιμων θρεπτικών αξιών του απόλυτου συμβόλου υγείας και δύναμης, του ελαιόλαδου.

Η «Cretan Mill S.A. by Almpantakis family», λειτουργεί σε  υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης ελαιόκαρπου, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου, με συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000, IFS και BRC. Διαθέτει μια μεγάλη σειρά παρθένων, εξαιρετικά παρθένων, βιολογικών και αρωματικών ελαιολάδων, σε πολλά διαφορετικά δοχεία και μεγέθη, στην ελληνική αγορά και σε πολλές αγορές του εξωτερικού.

Ως νέο μέλος της Πρωτοβουλίας, και πρώτη εταιρία-μέλος με έδρα το νησί της Κρήτης,   η Cretan Mill ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη θέση του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην αποστολή του για την προώθηση και στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την Πρωτοβουλία στη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν επιλέξει υπεύθυνα να διατηρήσουν το τρίπτυχο Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία στη χώρα, συνεισφέροντας καθημερινά στην προσπάθεια δημιουργίας μιας βιώσιμης ελληνικής οικονομίας.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Νιτσιάκος, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζαγόρι, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη, Brava, ΕΖΑ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία  Βαρβαγιάννη, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captains, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aυγά Βλαχάκη, Χαΐτογλου, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Cretan Mill

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin