Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Η ΑΛΦΑ Weiss φέρνει τα … πάνω-κάτω, με τη νέα της συσκευασία

Η ΑΛΦΑ Weiss φέρνει τα … πάνω-κάτω, με τη νέα της συσκευασία

Η μπύρα ΑΛΦΑ Weiss καινοτομεί δημιουργώντας ένα πρωτότυπο κουτί που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στον ειδικό τρόπο σερβιρίσματος. Το καινοτόμο κουτί των 500ml, που φέρνει τα πάνω-κάτω, είναι τοποθετημένο … ανάποδα, προσφέροντας ακόμα πιο απλές οδηγίες για όσους θέλουν να απολαύσουν την αγαπημένη Weiss μπύρα τους σωστά. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται πλέον να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  • Αναποδογυρίζουμε το κουτί για να ζωντανέψει η μαγιά
  • Ανοίγουμε
  • Απολαμβάνουμε

Και επειδή μετά το σωστό σερβίρισμα έρχεται η πολυπόθητη στιγμή της πραγματικής απόλαυσης, η ΑΛΦΑ Weiss μας υπενθυμίζει τη στενή σχέση που έχει με την ελληνική κουζίνα.

Με τη νέα της «απολαυστική» τηλεοπτική ταινία, η σταρένια, αφιλτράριστη, δροσερή, ελληνική ΑΛΦΑ Weiss προβάλλει το έντονο γευστικό φλερτ που έχει με ό,τι πιο φρέσκο και αγνό προσφέρει η πλούσια γαστρονομική μας παράδοση. Η ΑΛΦΑ Weiss είναι χωρίς αμφιβολία η μπύρα αυτών που ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό. Φρέσκα υλικά της ελληνικής γης που αναδεικνύονται μέσα από μπαχάρια και μυρωδικά της φύσης φαντάζουν ως ιδανικοί συνοδοιπόροι στο γευστικό αυτό ταξίδι, με την πλούσια γεύση της ΑΛΦΑ Weiss να προσφέρεται για ιδιαίτερες, γευστικές αναζητήσεις, κάνοντας την απόλαυση, αααααααπολαυστικότερη.

Η καινούρια τηλεοπτική ταινία της ΑΛΦΑ Weiss είναι ήδη στον αέρα, ενώ το νέο κουτί των 500ml μπορείτε να το βρείτε στα ράφια των supermarket.

 

Σχετικά με την ΑΛΦΑ WEISS:

H ΑΛΦΑ WEISS είναι ελληνική, αφιλτράριστη και φυσικά θολή σταρένια μπύρα που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της μπύρας ΑΛΦΑ με τα αρώματα και την φρουτώδη αίσθηση, της κατηγορίας Weiss. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδη γεύση, έντονα αρωματικά χαρακτήρα, ισορροπημένη πικράδα και γεμάτο σώμα, ενώ διαθέτει λευκό χρώμα, πλούσιο αφρό με διάρκεια και ιδιαίτερη επίγευση μαγιάς. Περιέχει 5% αλκοόλ.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Ελληνική μπύρα WEISS φτιαγμένη από 100% ελληνικό κριθάρι και σιτάρι.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+