Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η Αφοί Χαΐτογλου εντάσσεται την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Αφοί Χαΐτογλου εντάσσεται την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η ελληνική εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ αποτελεί το νεότερο μέλος που εντάσσεται στους κόλπους του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική πορεία της Πρωτοβουλίας, η οποία πλέον μετρά 36 από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρισμένες επιχειρήσεις ελληνικής ιδιοκτησίας που ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μοντέλου στην ελληνική οικονομία.

Το πιο πρόσφατο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί μια ακόμη σημαντική πρόσθετη δύναμη για την αποστολή της ένωσης που στοχεύει στην ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως το μόνο δρόμο για την ορθολογική λειτουργία της ελληνικής οικονομίας και την επαναφορά στο δρόμο της ανάπτυξης. Όπως και κάθε άλλο μέλος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Αφοί Χαΐτογλου πέρασε από μία εντατική διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης από την EUROCERT όσο αφορά στα κριτήρια ένταξης στην Πρωτοβουλία (που μεταξύ άλλων απαιτεί από τα μέλη της να τηρούν το τρίπτυχο Έδρα– Παραγωγή – Ιδιοκτησία στην Ελλάδα) και μπορεί πλέον να φέρει το σήμα πιστοποίησης ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα προϊόντα της και να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Πρωτοβουλίας.

Η Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1924. Σήμερα, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων με βάση το σουσάμι, που παράγει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βόρεια Ελλάδα μία ευρεία σειρά προϊόντων ενταγμένων στη Μεσογειακή διατροφή. Με πιο δημοφιλή προϊόντα τον Μακεδονικό Χαλβά και το Μακεδονικό Ταχίνι, η εταιρεία καταγράφει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες, με τα προϊόντα της να αποτελούν εξαιρετικούς πρεσβευτές της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων διεθνώς.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Νιτσιάκος, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζαγόρι, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, ΕΖΑ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία  Βαρβαγιάννη, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aυγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Cretan Mill, Απ. Παπαδόπουλος-Meat Company, Χαΐτογλου

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin