Ειδήσεις
Home / Retail / Η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε το πιστοποιητικό Greenpass

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε το πιστοποιητικό Greenpass

H ΑΒ Βασιλόπουλος απέκτησε το πιστοποιητικό Greenpass από τη ΔΕΗ. Με το Greenpass βεβαιώνεται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται σε  όλα τα καταστήματα του δικτύου πανελλαδικά, τις  αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, η ΔΕΗ έχει παράξει  ισόποση ενέργεια από τους Υδροηλεκτρικούς της Σταθμούς και την έχει δεσμεύσει  ειδικά στο όνομα της ΑΒ, η οποία συμβάλλει, σε ένα καλύτερο περιβάλλον, σε ένα καλύτερο αύριο, αναφέρεται από την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος με το Greenpass, το νέο πιστοποιητικό προέλευσης που διαθέτει η ΔΕΗ,  δείχνει στην πράξη οτι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εγγυήσεις προέλευσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντιπροσωπεύουν τα οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία που προέρχονται από την ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη υιοθετώντας ακόμα περισσότερους τρόπους, μεθόδους και πολιτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+