Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Γύρος Εν Ελλάδι: Το νέο τηλεοπτικό spot της CRETA FARMS

Γύρος Εν Ελλάδι: Το νέο τηλεοπτικό spot της CRETA FARMS

Ένα λογότυπο μετατρέπεται σε κρητική λύρα και μια μαντινάδα εξυμνεί την κρητική καταγωγή και την λεβέντικη ανατροφή των ζωών της CRETA FARMS.

Δείτε το διαφημιστικό spot του γύρου εδώ

Με ένα άκρως ευρηματικό σενάριο που υπογράφει η διαφημιστική εταιρία POLLEN, αναδεικνύεται η υπεροχή του γύρου Εν Ελλάδι, τονίζοντας την ελληνικότητά του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ειδικής εκτροφής των χοιρινών Εν Ελλάδι της CRETA FARMS.

Ως o μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας μας, μπορεί να εγγυηθεί ότι πλέον στην κατάψυξή του οργανωμένου λιανεμπορίου  θα βρίσκεις τον πιο λαχταριστό γύρο χωρίς καμία αμφιβολία για το κρέας από το οποίο προέρχεται.

Η κρητική εταιρία λανσάρει για 1η  φορά στην ελληνική αγορά γύρο από χοιρινό ειδικής κρητικής εκτροφής στην κατάψυξη του οργανωμένου λιανεμπορίου! Σε 5’μόνο λεπτά, γύρος Εν Ελλάδι φρέσκος, προψημένος, πιο τρυφερός, ευκολοχώνευτος, χωρίς συντηρητικά  και χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση ποιότητας της CRETA FARMS.

Τη μοναδική εκτροφή συνθέτουν:

  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που κάνει το κρέας πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών.
  • Κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, που θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου.
  • Αρωματικά βότανα που κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της CRETA FARMS, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin