Ειδήσεις
Home / Top Slider / Goody’s Burger House: Σύντομα τo νέο “flagship store” στο Σύνταγμα

Goody’s Burger House: Σύντομα τo νέο “flagship store” στο Σύνταγμα

Σύντομα η καρδιά της Αθήνας, το Σύνταγμα, θα υποδεχθεί το νέο ‘flagship’ κατάστημα της  αλυσίδας Goody’s Burger House. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα, με νέες προϊοντικές προτάσεις, καθώς και με πολλές καινοτομίες και σύγχρονες εφαρμογές τεχνολογίας, διατηρώντας τις διαχρονικές αξίες της μάρκας.

Η εταιρεία, υλοποιώντας τη στρατηγική της για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της αλυσίδας Goody’s και λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, ξεκίνησε τη μετεξέλιξη των Goody’s στο νέο concept Goody’s Burger House στις αρχές του 2014. Η αλυσίδα σήμερα αριθμεί 120 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 80 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, ενώ συνεχίζεται παράλληλα η ανανέωση και των υπολοίπων Goody’s σε Goody’s Burger House με εντατικούς ρυθμούς.

Η επιτυχία στην εγχώρια αγορά, αναφέρεται ότι έδωσε περαιτέρω ώθηση στη διεθνή ανάπτυξη του σήματος και σε χώρες του εξωτερικού (Σαουδική Αραβία, Κόσοβο, Αλβανία κ.ά.), με πιο πρόσφατη την είσοδο στην αγορά της Αυστραλίας, μέσω ενός πενταετούς πλάνου ανάπτυξης που προβλέπει τη λειτουργία 10 καταστημάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ το πρώτο κατάστημα ανοίγει στη Μελβούρνη.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία: “Τα Goodys, από το ξεκίνημα τους έως σήμερα, έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά της εστίασης και να υπερισχύσουν έναντι εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Οι σημαντικές αυτές επενδύσεις, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο πλαίσιο του έντονα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος για την εστίαση, αναδεικνύουν την επιχειρηματική και εμπορική δυναμική της Goodys, ενισχύοντας σημαντικά την ηγετική παρουσία της στον κλάδο”.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin