Ειδήσεις
Home / Logistics / GEFCO: Νέες εγκαταστάσεις για προϊόντα βιοεπιστημών στη Μ. Βρετανία

GEFCO: Νέες εγκαταστάσεις για προϊόντα βιοεπιστημών στη Μ. Βρετανία

Στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 22 Ιανουαρίου 2018, ο όμιλος GEFCO, με διεθνή παρουσία στον κλάδο της βιομηχανικής εφοδιαστικής διαχείρισης και ηγετική δύναμη στην εφοδιαστική διαχείριση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, άνοιξε την τρίτη του αποθήκη ελεγχόμενης θερμοκρασίας για προϊόντα βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μονάδα αυτή έπεται των αποθηκών της GEFCO Forwarding στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Με το άνοιγμα αυτής της νέας μονάδας 1.400 τετραγωνικών μέτρων, το επιχειρηματικό πεδίο της μεταφοράς εμπορευμάτων στην GEFCO ενισχύει και επεκτείνει την ισχυρή τεχνογνωσία στον τομέα των βιοεπιστημών και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η μονάδα σχεδιάστηκε ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στη μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων και διαθέτει διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας: από θερμοκρασία περιβάλλοντος (15ºC έως 25ºC) και δροσερή (2ºC έως 8ºC) μέχρι ψύξης (-15°C έως -25°C).

«Είμαστε σε θέση να διαφοροποιούμε τις υπηρεσίες μας κατέχοντας την Εξουσιοδότηση Χονδρικού Εμπορίου, γεγονός που αποδεικνύει στους πελάτες μας ότι λειτουργούμε υπό τα ίδια πρότυπα συμμόρφωσης με εκείνους» δήλωσε η Josette Wells, Διευθύντρια Ποιότητας και Συμμόρφωσης της GEFCO Forwarding. Η Εξουσιοδότηση Χονδρικού Εμπορίου επιτρέπει στην μονάδα την αποθήκευση φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση και κτηνιατρικών φαρμάκων, καθώς και ιατρικών συσκευών στο πλαίσιο των υπηρεσιών της εφοδιαστικής διαχείρισης και μεταφορών.

Η μονάδα παρέχει επίσης υψηλά επίπεδα ασφάλειας, περιλαμβάνοντας ανίχνευση με ακτίνες Χ για αεροπορικά φορτία και συνεχή 24ωρη παρακολούθηση. Το νέο κέντρο συμμορφώνεται με τις ορθές πρακτικές διανομής (GDP) και είναι πιστοποιημένο με ΙSO 9001:2015.

Ως ειδικός στην εφοδιαστική διαχείριση προϊόντων βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, η GEFCO Forwarding προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εφοδιαστικής, πολυτροπικές και συμβατές, από πόρτα σε πόρτα και σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.

«Η αγορά εφοδιαστικής προϊόντων βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλάζει και γίνεται πιο περίπλοκη. Με την αύξηση των ευαίσθητων στην θερμοκρασία προϊόντων, καθώς και των κανονισμών που διέπουν την μεταφορά τους, οι εταιρείες πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στον έλεγχο και την ασφάλεια» δήλωσε ο Anthony Gunn, Αντιπρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών Μεταφοράς Εμπορευμάτων της GEFCO. «Η GEFCO έχει μακρά ιστορία στον τομέα των βιοεπιστημών και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το άνοιγμα αυτής της νέας μονάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο αντικατοπτρίζει τη συνεχή επένδυση της GEFCO σε αυτόν τον τομέα».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin