Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Φέτος η Palirria φέρνει τη γεύση και τον ήχο του ελληνικού καλοκαιριού

Φέτος η Palirria φέρνει τη γεύση και τον ήχο του ελληνικού καλοκαιριού

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι μας φέρνει φέτος η Palirria, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής έτοιμων γευμάτων και Νούμερο 1 παραγωγός ντολμά στον κόσμο, μέσα από την καλοκαιρινή καμπάνια που τρέχει στα κοινωνικά της δίκτυα!

Εμπνευσμένοι από τα θετικά συναισθήματα που προκαλεί σε όλους η καλοκαιρινή περίοδος, η Paliira  σχεδίασε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα διαφήμισης & προώθησης που έχει σαν στόχο να τοποθετήσει το brand Palirria σε κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή!

Σε συνεργασία με τον γνωστό κηπουρό και γεωπόνο Σωτήρη Βρεττό, η Palirria βάζει το Άρωμα και την Διάθεση του Ελληνικού Καλοκαιριού στο σπίτι, το μπαλκόνι και την αυλή, μαθαίνοντας να καλλιεργούμε ελληνικά βότανα και αρωματικά φυτά, αλλά και να διακοσμούμε τις γωνιές του σπιτιού, γεμίζοντας τες με χρώματα και αρώματα!

Καινοτομία αποτελεί η δημιουργία του ραδιοφώνου Palirria: Greek Summer Hits, από όπου μας φέρνει τον Ήχο του Ελληνικού Καλοκαιριού όπου κι αν είμαστε. Ένα μοναδικό web radio που εκπέμπει non-stop μουσική μέσα από το site της Palirria. Εύκολα προσβάσιμο σε όλους, παίζει ελληνικά και ξένα τραγούδια (all time classic και σημερινά hits) που σημάδεψαν και σημαδεύουν τις καλοκαιρινές μας στιγμές!

Τέλος, εφόσον μιλάμε για Ελληνικό Καλοκαίρι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μεζεδάκια της Palirria! Η Palirria φέρνει την Γεύση του Ελληνικού Καλοκαιριού σε όλα μας τα τραπέζια, στο σπίτι ή το εξοχικό, αλλά ακόμα και στη θάλασσα ή το πικνίκ. Μέσα από την προβολή ποικίλων περιστάσεων κατανάλωσης, η Palirria θυμίζει ότι με τα προϊόντα  της μπορούμε εύκολα  και γρήγορα να απολαμβάνουμε νόστιμα σπιτικά γεύματα & μεζεδάκια, όπου και εάν είμαστε!

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin