Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Φακές Beluga: Το χαβιάρι της φακής από την 3αλφα

Φακές Beluga: Το χαβιάρι της φακής από την 3αλφα

Η 3αλφα, η εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή και μία θέση στο τραπέζι του, παρουσιάζει τις μαύρες φακές Beluga. Μικρές, λαμπερές σε σχήμα χάντρας σαν το χαβιάρι Beluga, είναι πλούσιες σε σίδηρο, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Οι φακές Beluga 3αλφα εντάσσονται διατροφικά στις υπερτροφές, λόγω των ευεργετικών συστατικών που περιέχουν, είναι εξαιρετικά νόστιμες και μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς και εύκολους τρόπους. Μπορούν να συνοδεύσουν τις κρύες σαλάτες, να σερβιριστούν σαν συνοδευτικό ενός κυρίως πιάτου, ακόμα και να μαγειρευτούν σαν κλασική σούπα. Οι φακές Beluga 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή και δίαιτα.

Η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή, καινοτομεί για άλλη μία φορά και φέρνει στο τραπέζι μας, όπως πάντα, τα καλύτερα όσπρια και ρύζια, φροντίζοντας με αγάπη και μεράκι τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin