Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / ΕΖΑ: Τέσσερις γεύσεις για την μπύρα Blue Island

ΕΖΑ: Τέσσερις γεύσεις για την μπύρα Blue Island

Το καλοκαίρι θέλει μπίρες, γι’ αυτό και η Διεθνής Ημέρα Μπίρας δεν θα μπορούσε να γιορτάζεται άλλη ημέρα, παρά στην καρδιά του καλοκαιριού – στις 4 Αυγούστου! Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για αυτό το καλοκαίρι προτείνει μία παγωμένη ελληνική μπίρα για στιγμές δροσιάς.

Η BLUE Island, η πρώτη ελληνική καλοκαιρινή μπίρα, εμπνευσμένη από το ελληνικό γαλάζιο & τον λαμπερό ήλιο, με τις μοναδικές γεύσεις της και τα έντονα χρώματά της σας υποδέχεται δίπλα στη θάλασσα όλο το Καλοκαίρι! Με το μήνυμα «Destination Fun» η BLUE Island ανεβάζει τη διάθεση και σας «ταξιδεύει» στον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό.

Προσφέρεται σε τέσσερις ξεχωριστές γεύσεις, ιδανικές για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές μας εμπειρίες:

Η κλασική BLUE Island με 4,5% αλκοόλ σε διάφανη φιάλη με το χαρακτηριστικό άρωμα λυκίσκου. Η BLUE Island Fizzy Lemon Radler με φυσικό χυμό λεμονιού και 2% αλκοόλ. Η BLUE Island Pink Grapefruit Radler με την ανατρεπτική γεύση ροζ γκρέιπφρουτ και μόνο 41 θερμίδες ανά 100ml. Ενώ η BLUE Island Pear Delight Malt, είναι ένα μοναδικό, καινοτόμο, μη αλκοολούχο ποτό με βάση τη βύνη και χυμό αχλάδι, ελεύθερο γλουτένης.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+