Ειδήσεις
Home / Οικονομια / Enterprise Greece: Πρόγραμμα προώθησης των Λακωνικών προϊόντων

Enterprise Greece: Πρόγραμμα προώθησης των Λακωνικών προϊόντων

Ένα τριετές πρόγραμμα κοινών δράσεων για την προώθηση των Λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών άρχισε να υλοποιείται από το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Enterprise Greece και συμμετείχαν. από την πλευρά του οργανισμού ο πρόεδρος Χρήστος Στάικος και από το Επιμελητήριο Λακωνίας ο πρόεδρος Ιωάννης Παναρίτης, επισημάνθηκε από πλευράς του Eπιμελητηρίου η ανάγκη συνεργασίας των δύο φορέων προκειμένου οι εξαγωγικές επιχειρήσεις της Λακωνίας, αλλά και οι εν δυνάμει εξαγωγείς να ενταχθούν στις δράσεις της Enterprise Greece.

Συμφωνήθηκε η από κοινού σύνταξη και εξειδίκευση ενός τριετούς προγράμματος κοινών δράσεων για την προώθηση των Λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών ενώ ως πρώτη έμπρακτη απόδειξη της θέλησης των δύο πλευρών για συνεργασία αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση επίσκεψης στο νομό Λακωνίας της ομάδας αγοραστών οίνου από τη Ρωσία, την Κορέα και την Ιαπωνία που έχει προγραμματιστεί να επισκεφτεί την Ελλάδα από την Enterprise Greece το Μάρτιο 2018.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin