Ειδήσεις
Home / Διατροφη - Wellness / Ενημέρωση καταναλωτών για τα προϊόντα Monster LH44, Monster Ripper, Monster Espresso Vanilla

Ενημέρωση καταναλωτών για τα προϊόντα Monster LH44, Monster Ripper, Monster Espresso Vanilla

Ένας περιορισμένος αριθμός κωδικών Monster (LH44 / Ripper / Espresso Vanilla) περιέχει το πρόσθετο τροφίμων προπυλενογλυκόλη (E1520) – ένα κοινό, επιτρεπόμενο και ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόσθετο τροφίμων – σε ποσοστό που ξεπερνά το όριο που έχει θεσπιστεί εντός ΕΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταρείας:

“Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών και την ασφάλεια των προϊόντων, ωστόσο κρίναμε σκόπιμο να προχωρήσουμε σε προληπτική ανάκληση των εν λόγω προϊόντων από την ελληνική αγορά, έχοντας ενημερώσει σχετικά τις αρμόδιες αρχές.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα καλούνται να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στο σημείο αγοράς, προκειμένου να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιστροφής.

Τα προϊόντα αυτά, με αναθεωρημένη συνταγή θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς ενεργειακών ποτών Monster, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών ποτών Monster Green και Ultra, δεν επηρεάζονται.

Ζητούμε συγγνώμη και την κατανόηση των καταναλωτών για την όποια ταλαιπωρία”.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο, είναι διαθέσιμη η ακόλουθη διεύθυνση:

https://www.monsterenergy.com/gr/gr/contact-us

https://www.monsterenergy.com/gr/en/contact-us

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter