Ειδήσεις
Home / Logistics / Ελληνική αντιπροσωπεία στη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών, Logitrans

Ελληνική αντιπροσωπεία στη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών, Logitrans

Την επίσκεψη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών και Logistics, logitrans 2015, που έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη, οργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ειδικότερα, στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ο κ. Γ. Αμαξόπουλος, μέλος του Δ.Σ. και η κα Β. Μούτσικα, οι οποίοι και περιηγήθηκαν από τη διεύθυνση της έκθεσης στον εκθεσιακό χώρο.

Σημειώνεται ότι η έκθεση logitrans σημείωσε φέτος ρεκόρ συμμετοχής σε εκθέτες και επισκέπτες, φτάνοντας τις 220 επιχειρήσεις, που παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 54 χώρες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώθηκε για πρώτη φορά και το Συνέδριο PeriLog με θέμα τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων.

Η 10η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics, logitrans 2016, πρόκειται να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 16 μέχρι τις 18 Νοεμβρίου του 2016 και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά και για κάρτες εισόδου σε μειωμένη τιμή προπώλησης, να ανατρέξει στην ιστοσελίδα www.logitrans.com.tr.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin