Ειδήσεις
Home / Top Slider / “Ελλα-Δικά Μας”: Μετεξελίσσεται σε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία

“Ελλα-Δικά Μας”: Μετεξελίσσεται σε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία

Σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία μετεξελίσσεται η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με ιδρυτικά μέλη 22 ελληνικές παραγωγικές εταιρείες. 

Στη 2η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Du Lac το τριήμερο 25 με 27 Νοεμβρίου, οι εταιρείες: AGRINO, ΕΨΑ, ΛΟΥΞ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΑΓΑΝ ΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΙΝΑΚΗ, MEDITERRANNEAN FOODS – BRAVA, ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜH, ΕΖΑ, ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ XAΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ & ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ υπέγραψαν το καταστατικό, ίδρυσαν την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και προχώρησαν στην εκλογή του πρώτου Διοικητικού  Συμβουλίου της.

Συγκεκριμένα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελείται από τους Άγι Πιστιόλα – AGRINO, Πρόεδρο, Μιχάλη Τσαούτο – ΕΨΑ Αντιπρόεδρο, Αλέξανδρο Κουρή – ΝΗΣΟΣ, Γενικό Γραμματέα, Μαριλένα Νιτσιάκου – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, Ταμία, Νικόλαο Χήτο, ΖΑΓΟΡΙ, Πλάτων Μαρλαφέκα – ΛΟΥΞ και Κωνσταντίνο Σεπετά – ΒΙΚΟΣ, Τακτικά Μέλη και τέλος Αθανάσιο Συριανό – ΕΖΑ και Πόπη Σκαγιά – SKAG Αναπληρωματικά Μέλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “σκοπός της εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η εταιρεία ελέγχων & πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε, βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Σε ομιλία του στα πλαίσια των εργασιών της ολομέλειας ο κ. Άγις Πιστιόλας τόνισε: «Είμαστε όλοι περήφανοι και συνειδητοποιημένοι για την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αποφασίσαμε να εκπροσωπήσουμε την «Ελλάδα που παράγει», να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη θετική φωνή των παραγωγών που επιμένουν να δημιουργούν, να επιχειρούν και να προσφέρουν αντιμετωπίζοντας καθημερινά πρωτοφανείς αντιξοότητες. Η κινητήριος δύναμη για να βγει η χώρα μας από την κρίση και να γίνει παραγωγική, είμαστε εμείς, οι ελληνικές παραγωγικές, μεταποιητικές εταιρείες που επιμένουμε να διατηρούμε σήμερα στην Ελλάδα το τρίπτυχο: «Βάση, Ιδιοκτησία και Παραγωγή». 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter