Ειδήσεις
Home / Retail / Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της ΑΒ, στην κορυφή της Ευρώπης

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της ΑΒ, στην κορυφή της Ευρώπης

H AB Bασιλόπουλος ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του ευρωπαϊκού λιανεμπορίου στα European Private Label Awards 2018, αποσπώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ambient Grocery, με την σειρά ελαιολάδων ιδιωτικής ετικέτας «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη». H συγκεκριμένη σειρά, περιλαμβάνει εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανωτέρας κατηγορίας που παράγονται από έμπειρους παραγωγούς σε φημισμένους ελληνικούς τόπους, από την πλέον αναγνωρίσιμη Ελληνική ποικιλία, την  Κορωνέικη.

Τα προϊόντα απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και διακρίθηκαν για την γεύση τους, την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, που συνδυάζει με δημιουργικότητα σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.

Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε Finalist στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).

Από την εταιρεία αναφέρεται:

Από το 2003, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπογράφει τη σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», υποστηρίζοντας στην πράξη την ελληνική παραγωγή και οικονομία και αναδεικνύοντας την αυθεντική εικόνα  της Ελλάδας μέσα από τον πλούτο των προϊόντων της. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με το μεράκι και την ξεχωριστή φροντίδα Ελλήνων παραγωγών, που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους και αυθεντικές συνταγές, για να δημιουργήσουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter