Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δυναμική παρουσία της AVRAMAR στη Διεθνή Έκθεση SENA 2022

Δυναμική παρουσία της AVRAMAR στη Διεθνή Έκθεση SENA 2022

Ο Όμιλος AVRAMAR, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μεσογειακών ψαριών στον κόσμο, έδωσε δυναμικό «παρών» στην φετινή Διεθνή Έκθεση Seafood Expo North America (SENA 2022) που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στη Βοστώνη στις 14 – 16 Μαρτίου.

Η έκθεση Seafood Expo North America αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή Έκθεση θαλασσινών της Βόρειας Αμερικής, όπου χιλιάδες αγοραστές και προμηθευτές από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται για να συσφίξουν τους επιχειρηματικούς τους δεσμούς, αλλά και να αναπτύξουν νέους.

Το περίπτερο της AVRAMAR αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο δημοφιλή της έκθεσης, ενώ αποτέλεσε έναν σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την ευρύτερη αγορά της Β.Αμερικής, προσφέροντας ευκαιρίες για συνέργειες και συνεργασίες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά περισσότερα για τα ολόφρεσκα ελληνικά μεσογειακά ψάρια του Ομίλου, που «ταξιδεύουν» καθημερινά από την Αθήνα αεροπορικώς σε 10 προορισμούς σε Αμερική και Καναδά. Επίσης, δοκίμασαν εξαιρετικές συνταγές με κρανιό, λαβράκι και τσιπούρα από τον διάσημο σεφ Peter Minaki.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑVRAMAR αποτελεί το νεότερο μέλος του  National Seafood Council -NSC, υποστηρίζοντας παράλληλα την πρωτοβουλία Eat Seafood America!, η οποία προωθεί τη σωστή και υγιεινή διατροφή με θαλασσινά. Τέλος, η AVRAMAR, ήταν χορηγός στο συνέδριο της Ένωσης Βιομηχανίας Τροφίμων – FMI (Food Industry Association), η οποία στοχεύει στην προώθηση  της διατροφή των οικογενειών και τον εμπλουτισμό της ζωής με θρεπτικά και ασφαλή τρόφιμα.

Η AVRAMAR κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μεσογειακών ψαριών υψηλής ποιότητας, τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί και κρανιό, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας όραμα να εμπνεύσει εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν τα καλύτερα ψάρια της Μεσογείου. Τα φρέσκα ψάρια της AVRAMAR μεγαλώνουν με υπευθυνότητα, αλιεύονται καθημερινά και καθαρίζονται προσεχτικά σε υπερσύγχρονες και πλήρως πιστοποιημένες μονάδες επεξεργασίας, συσκευάζονται σε αυτοματοποιημένα συσκευαστήρια κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές υγιεινής και διακινούνται άμεσα σε περισσότερες από 30 αγορές με ασφάλεια.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter