Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δωδώνη: «Superior Taste Award» για 2 προϊόντα της

Δωδώνη: «Superior Taste Award» για 2 προϊόντα της

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2015 (Superior Taste Award) και την ύψιστη διάκριση τριών αστεριών έλαβαν στο διεθνή θεσμό Superior Taste Award, η Φέτα και το στραγγιστό γιαούρτι 2% της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως. Οι 120 κριτές του θεσμού αποτελούνται από φημισμένους σεφ και γευσιγνώστες και επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, όπως οι  ακόλουθες: Ελληνική Λέσχη Αρχιμαγείρων, Maîtres Cuisiniers de France, Academy of Culinary Arts, Académie Culinaire de France και άλλες.

Για τη ΔΩΔΩΝΗ η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση από κορυφαίους επαγγελματίες Μαγειρικής και προέκυψε έπειτα από την ενδελεχή αξιολόγηση της ποιότητας και της γεύσης μίας ευρείας γκάμας προϊόντων, με βάση  πολλές διαφορετικές παραμέτρους γευστικής δοκιμής και της αμερόληπτης διαδικασίας «τυφλής δοκιμής». Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ παράγονται από 100% ελληνικό γάλα,  στη μονάδα της εταιρείας στα Ιωάννινα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Tom Seepers δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που διακριθήκαμε από το θεσμό iTQi με δύο βραβεία, τα οποία αποτελούν για εμάς ακόμα μία απόδειξη της διεθνούς αναγνώρισης ότι η ΔΩΔΩΝΗ παράγει προϊόντα άριστης ποιότητας και ανώτερης γεύσης. Στη ΔΩΔΩΝΗ έχουμε μακρά παράδοση και δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, χρησιμοποιώντας για τα προϊόντα μας τις αγνότερες πρώτες ύλες, ανώτερης ποιότητας και 100% ελληνικό γάλα, προσφέροντας την εμπειρία της αυθεντικής γεύσης. Η Φέτα ΔΩΔΩΝΗ είναι η κορυφαία ελληνική φέτα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τώρα και το γιαούρτι μας κερδίζει τη διεθνή αναγνώριση που πιστεύουμε ότι αξίζει».  

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin